آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۵۴۵۳
بازدید مدیرعامل بنیاد برکت از مناطق سیل‌زده فیروزکوه و دماوند؛ 

کسب‌وکارهای آسیب‌دیده از سیل احیا می‌شوند  

مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام از مناطق و روستاهای سیل‌زده شهرستان فیروزکوه و دماوند بازدید کرد و در جریان مشکلات مردم قرار گرفت. 

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام از مناطق و روستاهای سیل‌زده شهرستان فیروزکوه و دماوند بازدید کرد و در جریان مشکلات مردم قرار گرفت. 

محمد ترکمانه در جریان این بازدید از احیای کسب‌و‌کارهای آسیب‌دیده از سیل خبر داد و گفت: علاوه بر برنامه‌های در دستور کار برای اشتغال‌زایی در فیروزکوه، ۱۰۰ طرح اجتماع‌محور جدید نیز در مناطق سیل‌زده اجرا می‌شود.

وی افزود: همچنین با استقرار نیروهای جهادی، بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده نیز به زودی آغاز می‌شود.

مدیرعامل بنیاد برکت با اشاره به وجود گل‌و‌لای در باغات فیروزکوه و دماوند گفت: هماهنگی‌های لازم صورت گرفته تا با به‌کارگیری بیل‌های مکانیکی، گل‌ولای موجود از باغات کشاورزی خارج شود.

ترکمانه تاکید کرد: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) همچون سنوات گذشته بخشی از لوازم خانگی آسیب‌دیده و از بین رفته مردم را تامین و به آن‌ها تحویل خواهد داد.

وی ادامه داد: ستاد اجرایی فرمان امام همچنین نسبت به تامین تعدادی از دام‌های تلف شده در جریان سیل متعهد است و خسارت دامداران و کشاورزان را جبران خواهد کرد.

 ترکمانه با تاکید بر خدمات‌رسانی تیم‌های پزشکی و امدادی ستاد اجرایی فرمان امام در مناطق سیل‌زده فیروزکوه خاطرنشان کرد: این آمادگی وجود دارد تا در صورت اعلام نیاز استانداری و فرمانداری، یکی از بیمارستان‌های سیار ستاد اجرایی فرمان امام به این مناطق اعزام و مستقر شود.

مدیرعامل بنیاد برکت در پایان خاطرنشان کرد: از ساعات اولیه وقوع سیل در فیروزکوه و دماوند، اقلام ضروری اولیه از جمله آب آشامیدنی و مواد غذایی به این مناطق ارسال شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار